Tietoa meistä

Emmi on intohimoinen hevosihminen, jolla on laaja kokemus ratsuhevosten ja ratsastuksenopettamisen parissa.

 

Ratsastuksenopettajaksi kouluttautunut Emmi on työskennellyt sekä ammattiratsastajana että opettanut monipuolisesti niin ratsastuskouluissa kuin tulevia hevosalan ammattilaisiakin ja valmentanut ratsukoita koulu- ja esteratsastuksessa.

 

Emmin opetuksen keskeisinä asioina ovat tunne ja hevoslähtöisyys. Positiivinen ja tehokas oppimisilmapiiri kannustaa kaiken tasoisia ratsastajia kehittymään ja harrastamaan laadukkaasti!

Emmi Kivelä

Tiimimme & esittelyt

Neea Kettunen

Toimitusjohtaja

Emmi Kivelä

Ratsastuksenopettaja

Saija Ilvonsalo

Ratsastuksenohjaaja

Hevosten ja ratsastuksen parissa 20 vuotta ollut Saija on hevostenhoitaja, SRL:n hyväksymä harrasteohjaaja sekä 6 lapsen äiti.

 

”Saija on ohjaajana hyväntuulinen, kärsivällinen ja ratsukon kokonaisvaltaisesti huomioonottava. Saija on positiivisella tavalla kokoajan äänessä: palaute tulee heti tilanteessa, myös se mitä teet oikein."

 

Saijan tunneilla pääset kokemaan Ahaa-elämyksiä! Saija kertoo asiat hevosen näkökulmasta, näin kehittyy tietoisuus mitä oikeaoppisella ratsastuksella haetaan ja miksi. Lisäksi Saijalla on silmää havaita missä vaiheessa on sopivaa lisätä vaatimustasoa. Saijan opetuksessa välittyy luottamuksellinen, kannustava ilmapiiri!

Saija Ilvonsalo

Henni Kuusipohja

Tallimestari

Verneri Sarnikari

Ratsutuspalvelut

Takkulan toiminnassa aktiivisesti mukanaoleva Verneri on 20-vuotias esteratsastaja Lahdesta.

 

"Olen kilpaillut 130cm tasolle saakka Suomessa ja Saksassa. Minulla on kaksi omaa hevosta, joilla kilpailen aktiivisesti. Palasin 2020 kesällä Saksasta, jossa vietin vuoden ratsuttamassa hevosia Yrjö Suomuksen tallissa."

 

Vernerin palveluihin kuuluu mm. esteratsastus, nuorten hevosten satulaanlaitto, läpiratsastus, kilpailutus sekä valmennus. Vernerin ratsutuspaikoista Takkulassa ota yhteyttä Neeaan.

Verneri Sarnikari